ŠTO NUDIMO?

Na jednoj u najboljih lokacija u Supetru na otoku Braču nudimo Vam kratkoročni najam apartmana. U usporedbi s najmom hotela, najam apartman u Supetru je puno ugodniji način za provesti vrijeme na našem predivnom otoku gdje se možete se upoznati s kulturom i običajima otoka Brača, kao i provesti vaš odmor živeći kao pravi Bračanin 

Kuća za odmor nalazi se u staroj jezgri grada Supetra i samo dvije minute udaljenosti od centra grada –Rive i prve plaže.
Kuća za odmor ima 65 m2 i pogodna je za četvero ljudi. Ima odvojen ulaz i sastoji se od kompletno opremljene kuhinje, dnevnog boravka, dvije sobe s dvokrevetnim krevetom, kupaonicom i zasebne terase od 10 m2 s prekrasnim pogledom na more.

shadow

Naš apartman nalazi se u staroj jezgri grada Supetra i samo dvije minute udaljenosti od centra grada –Rive i prve plaže.
Stan ima 50 m2 i pogodan je za petero ljudi. Ima odvojen ulaz i sastoji se od kompletno opremljene kuhinje, dnevne sobe s kaučom na razvlačenje koji se može koristiti kao krevet za dvoje, jedne velike spavaće sobe od 16 m2 i jednim dodatnim krevetom, kupaonicom i izlazom na terasu.

shadow

Naš apartman nalazi se u staroj jezgri grada Supetra i samo dvije minute udaljenosti od centra grada-Rive i prve plaže.
Stan ima 35 m2 i pogodan je za dvoje ljudi, Ima odvojen ulaz i sastoji se od male dnevne sobe i kuhinje u kombinaciji sa spavaćim dijelom, kupaonicom i privatnom terasom od 15 m2.

shadow

Naš stan nalazi se u staroj jezgri grada Supetra i samo dvije minute udaljenosti od centra grada-Rive i prve plaže.
Stan ima 90 m2 i pogodan je za šestero ljudi. Ima odvojen ulaz i sastoji se od kompletno opremljene kuhinje, dnevne sobe s kaučom na razvlačenje koji se može koristiti kao krevet za dvoje, jedne dvokrevetne sobe i dvije jednokrevetne sobe, dvije kupaonice, dva balkona s prekrasnim pogledom na more i prostranom terasom od 30 m2.

shadow

Više informacija